gust, atmosferă, design

Designul relaxat, cu trimitere spre localurile italienești, este unul dintre ingredientele rețetei noastre de succes. Am pornit de la o poveste inspirată din Italia și am ajuns astăzi o familie fericită de restaurante, așezate în cele mai frumoase zone din București. Ne găsești la parterul clădirii istorice Biblioteca Natională, suntem și lângă Parcul „Alexandru Ioan Cuza” în inima verde a orașului, dar și in Drumul Taberei.

Trattoria Monza
Baba Novac 25

📍  Strada Baba Novac nr. 25, Sector 3, Bucuresti

☎️ Telefon livrari:  0722 66 11 66
☎️Telefon rezervari:  0724 80 28 02

📪manager@trattoriamonza.ro

📍  Strada Drumul Taberei nr. 68,
Sector 6, Bucuresti

☎️ Telefon livrari: 0747 07 33 33
☎️ Telefon rezervari: 0747 82 28 22

📪manager_drtaberei@trattoriamonza.ro

📍  Bulevardul Unirii 22, Sector 3, Bucuresti

 

☎️ Telefon: 0744 391 111

 

📪office@ristorantemonza.ro

food

O poveste minunată din București.

Aromele excepționale ale preparatelor noastre sunt rezultatul atenției la calitatea și prospețimea ingredientelor, dar și a devotamentului pe care-l aducem în fiecare zi în bucătărie. Aceasta a fost calea noastră către obținerea unor burgeri extrem de solicitați în București și a unei pizza care impresionează chiar și gusturile italienești. Locul nostru este alegerea ideală pentru o experiență culinară bogată în opțiuni vegetariene sau pentru un mic dejun desăvârșit.

Bucătăria italiană este una dintre cele mai apreciate și influente bucătării din lume. Este celebrată pentru utilizarea ingredientelor proaspete și de calitate superioară, precum și pentru simplitatea și echilibrul gustului în preparate. Unul dintre aspectele distincte ale bucătăriei italiene este diversitatea regională. Fiecare regiune a Italiei are propriile sale specialități culinare și tehnici de gătit, iar fiecare regiune se mândrește cu produsele locale specifice. De exemplu, pasta este omniprezentă în întreaga țară, dar forme și sosuri diferite sunt preferate în diverse regiuni.

trattoria-monza-pizza

Part of MGC

Recenzii

Cristian Oprea
Cristian Oprea
gabriel mihai (M68 Video Production)
gabriel mihai (M68 Video Production)
Cercel Diana Maria
Cercel Diana Maria
Marin Serban
Marin Serban
Alexandru Diculescu
Alexandru Diculescu
Teo Craivan
Teo Craivan
Augustin Comoroschi
Augustin Comoroschi
Personal amabil,servire ireproșabilă